Jan 21, 2012

Picnik My Favourite!!!

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Satu Dunia
Bicara ikhlas tapi telus dari Aqila Syahiena..

APA??? PICNIK nak tutup?? Owh noooo tidak tidak tidak... Thats my favourite.. Huhuhuhu jangan tutup.. Pleaseeeeeee...

Owh ya korang-korang mesti pelik baca statement gila meroyan aku nie kan? Sebenarnya Picnik tu web favourite aku kalau nak edit gambar. Dah berbulan aku tak bukak dan bila bukak terkejut aku baca statement dia cakap April 2012 nie dah tutup dah. Huehue sedih, tersangat sedih.

Tapi berita gembira untuk aku ialah Picnik nie offer tawaran baik punya. Sebeum tutup, dorang kasi guna application Picnik Premium yang sebelum nie kena bayar secara PERCUMA!!! Woohooo... Dan aku pun mulalah menggila dengan mengedit gambar-gambar buat kesekian kalinya, hak9..












Okayy done tangan pun dah tergeliat. Lepas-lepas nie belog Aqila Syahiena ini akan SEMAK dengan gambar-gambar pulaks ye... Hak9

Tataaaaaaaa ~ (LOVE.HUG.KISSES)

No comments: