Jan 28, 2012

SPECIAL

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Satu Dunia
Bicara ikhlas tapi telus dari Aqila Syahiena..

Everyone got their own specialness right? So do me :)

And of course all of you. Tak perlu nak berpura-pura jadi orang lain sebab itu menyebabkan diri kita nie tak original. Plastik. Dan bila kita tak hargai apa yang kita ada, kita akan kehilangan lebih banyak perkara lagi dalam hidup kita. Sebab manusia ini diciptakan dengan kelemahan dan kelebihan yang saling melengkapi..

Aku tahu perangai aku pelik dan aku tahu aku kadang-kadang langsung tak serupa macam orang lain yang normal (adakah aku ini cacat?) Owh taklah. Ye kepala aku tak serupa macam orang lain dan aku selalu buat benda yang tak pernah dibuat orang tapi aku tak kisah. Selagi benda tu tak salah, aku tak kisah. Aku tak pedulikan pandangan orang lain bukan sebab aku tak terima apa yang orang cakap, cuma aku rasa gembira dengan apa yang aku buat dan aku yakin takde apa yang menjejaskan orang lain pun.

Selagi benda tu tak salah disisi syarak buat apa nak kisah betul tak? Janji aku bahagia dengan apa yang aku buat. Janji aku puas hati. Janji aku boleh tersenyum.

I am special, although in a different way than you :)

1 comment:

fakhri khairi said...

everyone is special beb ;)

btw, pasal copy entry tu boleh, tapi mohon diletakkan link entry saya sekali boleh? thank you so much. terharu bila ada yg appreciate ape yg saya tulis. syukran ya aqila :)