Feb 29, 2012

29 Dot 2 Dot 2012

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Satu Dunia
Bicara ikhlas tapi telus dari Aqila Syahiena..

Sebenarnya takde pape benda pun nak post, saja jer nak ada post yang bertarikh 29 Februari 2012, muehehe :3

Rasa pelik pulak menjalani hari yang cuma muncul empat tahun sekali :0

Apa-apapun bersyukur kepada Allah S.W.T sebab masih memberikan aku peluang untuk bernafas hari ini.

Owh ya tadi aku belajar kereta untuk kali terakhir before test JPJ  esok !!*ehem kali kedua dah. Kuang kuang kuang, and I'll pray hard for tomorrow. Insya Allah.. 



nota kaki : saya memang suka letak gambar shomel-shomel camnie (masyaAllah bahasa..) tapi saya tak describe diri saya camnie pun. Kalau anda yang kata gitu, saya dah takleh nak komen pape lagi, muehehe :3

No comments: