May 8, 2012

Temuduga MARA

Assalamualaikum dan Hye.

Naik kematu tangan aku menekan keyboard dari pagi. Nak tekan link untuk keputusan temuduga MARA tu mak aiiii gilalah dia punya loading!! Aku menekan keyboard nih dah memang gaya macam nak guna M-16. Tekan punya tekan lepas tiga jam berlalu, bum kebum kebaboommmm result keluar!

Argh finally.


SLIP TAWARAN TEMUDUGA


Nama : Aqila Binti Mohd Noor
No Kad Pengenalan : 94072210****
Kod Program : LN0102



Yeay yeay yeay!! Yabedabedoooooooooo alhamdulillah syukur. Eh tapi kan tapi kan kita scroll ke bawah then nampak ini :



Tarikh : 11 Mei 2012
Masa : 9.00 am


Homaigad homaigad oh noo dekatnya! Jumaat ini interview!! Mulalah aku menjadi cacing kepanasan macam berpusing-pusing tak jumpa tanah nak kambus. Mulalah peluh menitik-nitik laksana air hujan pagi menyembah bumi menyapa mesra isi alam eh eh eh apa aku mengarut nih? Ok kembali kepada main point kita ya.

Alah alah paniknya cemana nih cemana nih? Duduk rumah lima bulan otak dah basi semua gaya pemidato tersohor aku dah hilang alamak acane ni acane nih??? Lama tak speaking bajet poyo padahal berterabur aduhai habislah habislah. Dah lupa camne perasaan nak berdepan dengan para interviewers yang psycho gila babeng omaigad omaigadddd help meeeeeeeee... Tatotnyewwwwwwwwww..

Mulalah tangan shaking nak carik semua info yg bersangkut-paut dengan medic. Tatotnyewwwww tatotnyewwww oh Qila jangan pelat-pelat nanti interviewers ingat aku tak lepas umur SPM lagi! Ok TAKUTNYA.... Semua pakat ramai-ramai tadah tangan doakan Qila cepat-cepat kalau tak nanti Qila takde semangat nak bajet jadi pemidato terohor lagi cepat tau cepat tau Qila tengah panik plus eksaited kemain nih.

Nak out untuk study balik semua teknik menjawab soalan dan teknik menggebang kat interviewers bajet paham soalan padahal tak tau nak jawab apa wakaka kbai.

No comments: