Jun 26, 2012

My Version Of Alah Bisa Tegal Biasa

Assalamualaikum. Im back again and again in this super public fake diary.

Aku sendiri tak faham kenapa everytime aku tension siapkan tutorial tahap PhD yg susah gila tu, tangan aku mesti gatal-gatal capai handphone dan terus bukak blog. Pakai phone jer, aku takde duit banyak nak beli laptop besar dabak macam orang lain tuh. Uhuhuwwww.

Seems like aku memang suka merapu dan merepek tak kira dimana-mana mahupun bila-bila masa kerna perkara ini seperti menjadi habit bagi aku.  It was like crappy and me dah tak boleh dipisahkan. Umpama gene yg telah mendarah daging. Eh bio. Hah hambik kau hambik. Tension aku Google jawapan dari tadi tak dapat-dapat. Y lerrr jawapan so complicated..

Dan disebabkan hamba puteri seorang yg baik hati lagi bertimbang rasa, aku tak kacau roommate aku yg tengah pandang algebra. Berkerut kerut muka dia tekan calculator. Kalau akulah, tak main kerut kerut muka nie. Aku buat troll face je terus konfem orang gelakkan aku then ngantuk pun hilang. Kantoilah aku suka menganjing 9gag dgn Adillah time lecture. Heheheww. Nie ada mamat hensem nampak muka meme aku nie konfem dah, tiga keturunan tak hilang malu. Ada ke patut muka cantik manis menawan macm JLo buat troll face? Tak patut bukan?

And I discovered one more thing. Satu-satunya cara aku nak bangun awal pagi adalah tidur di lantai berlapikkan tikar mengkuang bau buluh serta comforter yg bisa bikin badan kejang macam kayu bila aku bangun esok pagi. Bunyi dah macam kesian habis kan? Part yg paling kesian ialah apabila aku tetap taknak bangun awal pagi esoknya. Itulah yg dinamakan alah bisa tegal biasa.

Macam biasa, wrote a super crappy things in my blog and make it more likely a sampah blog. Alah bisa tegal biasalah tu.

Sekian, entry bodoh. Buat entry cenggini memang alah bisa tegal biasa untuk aku.



Currently listening to Teachers Pet : Warisan Wanita Terakhir.

No comments: