Jun 22, 2012

Ohsem Tutorial Class

Assalamualaikum dan Hye.

Hampir seminggu berkenal-kenal mesra dengan groupmate seramai 25 orang. Kalau kau lihat aku ini kepala gila suka merepek, mereka doblas kali ganda lagi dasat dari aku.

Yang anehnya, perassan sayang kepada mereka itu telah wujud.

Macam dah bertahun kenal mereka. Ini ke namanya kemanisan ukhwah? Mungkin.

Dan aku yang evil ini sangat suka usha sang class leader yang unik itu. Hehehe. Mana nak jumpa lelaki zaman millenium camni bawak payung dgn tisu pergi kelas?? Takde beb. Dia satu dalam sejuta kot. Kagum pun hado. Lucky him, tak peduli pandangan orang pun. Its a brand new attitude I found here.

Ok lupa. Aku sangat suka tidur dan biarkan kertas tutorial berlambak kat meja bilik. Lagi lagi kalau maths. Tapi tutor kita hensem. Lepas ni mungkin kita minat maths kot. Focus kat kelas lebih sikit. Ececece..

No comments: