Jun 18, 2012

Random

Assalamualaikum. Aku buzy. Sakit perut. Penat. Rasa lapat nak telan orang.

Harini start kuliah, tutorial dan amali straight dari lapan pagi sampai lima petang. Dua minggu sebelum ni cuma kuliah je. Itu yang aku melenggang itik jalan pegi cafe setiap kali ada peluang dan ruang dalam perut. Then masuk bilik gelak-gelak dengan Hanum sambil bancuh milo panas secawan dua. Macam hidup bujang menganggur je kan? Haha. Forever alone memang camtu. Cissssss tak ungkit sehari memang tak sah!

Aku still tekezut dgn group tutorial yang aku baca kat list semalam. 25 orang satu group. 22 kaum hawa dan 3 lagi untuk kaum adam yang kian pupus. Ow emmmmm geeeeeee kau amik calculator skrg kau kira cepat!! Berapa nisbah lelaki perempuan?? Haaa itulah dia. Sudahlah kaum adam kat Pasum memamg sikit. Yang masuk group aku pun nak pakat sikit gak ke??

Ecewahhh ayat macam frust habis kan. Gatal merenyam ke hapa? Manade camtu. Otak kita bersih tau, kita cuma nak ada nisbah yang sihat je dalam group tu. So kalau ada kaum adam baca blog kita ni taklah rasa loser sangat kan hidup di akhir zaman ni? Hehewwww. Sila terima hakikat bahawa kaum lelaki memang sangat kurang di mana-mana institusi sekalipun. So para bapa sila didik anak lelaki anda sebaik mungkin dan pastikan mereka menyihatkan nisbah kelas yang kian tak seimbang dewasa kini. Pergh ayat!!!

Sejak kebelakangan nie aku memang susah nak update blog. Online pun kejap then tertidur. Tau tau dah subuh nanti handphone tergolek kat lantai. Siap ter-habiskan beteri lagi. Lalu ter-matikan handphone dan ter-silentkan alarm. Lalu aku ter, ter dan terrrr-bangun lewat. Ahakssss!

Update blog cecepat nih sementara ada gap masa sejam untuk semayang. Wifi lajulah katakan di waktu kemuncak yg genting ni. Hahakk. So petang nie I got amali Biology dan I dah ready dgn lab coat yang telah beriron semalam. Mana kau nak jumpa orang iron lab coat?? Takde bro, takde! Aku sorang jer! Muahahaha..

Goes on and on. Thru and thru yeah.

1 comment:

umi aisha karim said...

qilaa.. dasyat kau iron labcoat !!.. hahahaha..