Jun 25, 2012

You Just Donno

Assalamualaikum. Dan Selamat Petang Malam.


" Kita suka perangai awak. Kepala awak gila-gila. Even kita baru kenal dgn awak tiga minggu, rasa cam dah rapat gila dengan awak. Lawaklah awak ni "


Dear you my friend, thank you. Thank you sebab kau dah keluarkan kata-kata yang selama ini aku terhingin nak dengar.


Aku expect aku akan happy bila dengar. Guess what? 


I'm freaking out sad. Rasa nak cabut kepala dan sembunyikan dalam pasu.


Sedih, kerana itu bukan diri aku yang sebenarnya. Kau mungkin melihat aku sejak tiga minggu lepas. Maaf, kau tak melihat diri aku beberapa tahun lepas.


Yang cuba aku sesuaikan agar aku tak nampak macam A Samad Said versi perempuan. Dan aku tak mahu orang lihat aku seperti Jane Doe.


* * * * * * * * * *

Everyone see whom I appeared to be. But only a few know the real me. You only see what I choose to show. There's so much behind my smile. You just donno.

Yeah you donno.


No comments: