Nov 17, 2012

Blogger-droid

Assalamualaikum.


Err rasa canggung sikit.


Entry ni aku publish guna Blogger-droid. Entah jadi entah tidak. Harapnya jadi.


Disebabkan esok aku balik ke UM, mesti blog ni akan terbiar sepi tak bernyawa. Laptop takde. Ada phone je. Nak taip kat phone malas. Leceh pun ada. Makanya aku try install Blogger-droid ni dan berharap aku boleh berceloteh secara biasa di sini nanti. Ehehehe.


Ni testing. Ampun maaf kalau membuang masa sesiapa yang baca post ni.


Salam sayang dari Qilafairy. Panggil Snow White pun boleh jugak. Lol

No comments: