Feb 9, 2013

Student's Post #1

Assalamualaikum.


Masa aku duduk rumah Tikah selama lima hari kat Terengganu, aku sempat singgah BSN untuk beli nombor PIN UPU dan USM. Semangat kau Jah. Hahaha.


Aku dah selesai isi dan hantar ke sistem. Tak perlu nak mention program apa yang aku pilih, cukuplah sekadar sesiapa yang sudi sila doakan aku kekal kuat untuk habiskan satu lagi sem kat sini dan capai hasrat untuk ambil degree dalam bidang itu. Walaupun mungkin susah.


Yang pasti aku tak mintak UM. Hehehe I nak travel jauh ni you. Kalau dapat Sabah atau Sarawak I boleh terus zapppppppp pack barang dalam luggage!


InsyaAllah =)




Dah dua hari aku menggila camwhore sebelum pergi kelas.
Lols.



1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/